Reziliencia tréning

Reziliencia tréning

A rugalmas alkalmazkodóképesség fejlesztése

Reziliencia tréning során megismerheti a rugalmas alkalmazkodóképesség – reziliencia – összetevőit, felmérheti saját reziliencia képességét és segítséget kap ahhoz, hogy milyen módszerekkel fejlesztheti ezt a leghatékonyabban. Aktuálisan induló csoportjaimról bővebb információért írjon nekem levelet, vagy iratkozzon fel a lap alján található űrlap segítségével tájékoztató hírlevelemre.

Reziliencia tréning CÉGEKNEK

Reziliencia tréning - CÉGEKNEK

Versenyelőny a munkatársak fejlesztésével

A tréning során munkatársai segítséget kapnak ahhoz, hogy hatékonyabban és magabiztosabban tudjanak szembenézni a kihívásokkal, megtanulnak tudatosabban és rugalmasan reagálni a változásokra, ami a cége számára is jelentős versenyelőnyt hozhat.

Kérje  egyedi ajánlatomat cége számára!

Szupervíziós csoport

Szupervíziós csoport

Szakmai személyiség fejlesztése

A csoportos szupervízió résztvevői (4-7 fő) különböző szakmai háttérből érkeznek. A szupervíziós folyamat során reflektálnak egymás szakmai helyzetére és ezáltal segítik egymást a szemléletváltásban. Aktuálisan induló csoportjainkról bővebb információért írjon nekem levelet, vagy iratkozzon fel a lap alján található űrlap segítségével tájékoztató hírlevelemre.

Team szupervízió - CÉGEKNEK

Team szupervízió - CÉGEKNEK

Az igazi csapatépítő módszer

A team szupervízióban egymással szoros munkakapcsolatban lévők vesznek részt. Segítségével növelhető a csoporton belül a bizalom és nyitottság, ami által enyhülhetnek a munkahelyi konfliktusok. Ösztönzi a kreatív megoldáskeresést a problémákra, segít abban, hogy csapata könnyebben alkalmazkodjon a változásokhoz.

Kérje  egyedi ajánlatomat cége számára!

Ügyfél vélemény

"Nekem leginkább az tetszett, hogy nagyon vegyes csoportunk volt. Volt köztünk pedagógus, lelkész, multinál dolgozó és egyéni vállalkozó. A sokféle nézőpont, ami az egyes kérdések során találkozott, igazán jó megoldások felé vezetett. Mások eseteiből is rengeteget tanultam, azóta is visszacseng egy-két gondolat, amit együtt megfogalmaztunk a különböző alkalmakkor. Anita vidám, empatikus személyisége nagyban hozzásegítette az egész csapatot, hogy nyugodtan hátradőlve osszuk meg egymással a problémáinkat."

T. Bori, fotós

Ne maradjon le az aktuálisan induló csoportokról!

Iratkozzon fel az értesítő hírlevélre!

Ha feliratkozott, ne felejtse el hozzáadni az info@pozsgaianita.hu email címemet a kapcsolataihoz, hogy ne a levélszemétben kössenek ki az értesítők. 

Feliratkozás program értesítőre