A coachingról

Mit jelent a coaching?

A coaching folyamat középpontjában mindig a változás áll, kijelölt célok mentén halad, eredményorientált és a jövőre fókuszál. Abban támogathatja Önt, hogy a lehető legjobban ki tudja használni a belső lehetőségeit és képességeit az Ön előtt álló kihívásokban.

Milyen esetekben lehet hatékony Önnek a coaching?

Kommunikációs készség fejlesztése, konfliktuskezelés, stresszkezelés, időgazdálkodás, munka és magánélet egyensúlya, vezető szerep megtámogatása, delegálás, kiégés, karrier tervezés, döntési helyzetek, stratégiai irányok kijelölése, személyes márkaépítés. Az üzleti coachingon túl életvezetési helyzetekben is hatékonyan segíthet a coaching.

Hogyan zajlik egy coaching folyamat?

Az Ön igényeinek megfelelően kialakított, egyénre szabott tanulási folyamat, amely során a coach kérdéseivel segít az alternatívák feltárásában, a megoldáskeresésben és a tudatos döntéshozatalban. A folyamat során a coach a célok tisztázásával, kérdések feltevésével, reflexióval, szerepjátékokkal, akciótervek kialakításával támogatja, kíséri ügyfelét. A 60-90 perces coaching találkozókra 2-3 hetente kerül sor, a folyamat általában 4-10 alkalomból áll.

Szolgáltatások

Ingyenes konzultáció

Egyéni coaching

Team coaching

Vegye igénybe az ingyenes konzultációt, amely során tisztázhatja személyes céljait,  a coaching folyamat menetét és lehetősége van arra, hogy megismerjen.

Az egyéni coaching Önről szóló, teljesen egyénre szabott folyamat, amit közösen alakítunk ki.

A Team coaching célja, hogy közösen elfogadott cél elérése érdekében fokozza a csapata hatékonyságát, fejlessze a csoport kollektív képességeit, hozzájáruljon a harmonikusabb munkahelyi légkör megteremtéséhez és a konfliktusok csökkentéséhez. 

Ügyfél vélemények

"GYES után a munkába való visszatérés előtt vettem igénybe a coaching szolgáltatást Anitától. A körülmények, lehetőségek és források megtámogatott számbavételével felismerésekre és cselekvésekre ösztönzött, valamint hozzásegített a tudatos döntéshez. Számba vehettem az erősségeimet, forrásaimat, így magabiztosabbá váltam mind a szaktudásomat, mind az alkalmasságomat illetően. Olyan döntéseket, elhatározásokat tudtam hozni a jövőmmel kapcsolatban, melyekre a munka világában, aktuálisan nem biztos, hogy ennyi idő-és energiabefektetéssel képes lettem volna"

J. Mónika, pedagógus

"Őszintén tudom ajánlani Pozsgai Anitát, mivel szakmai tudása és üzleti tapasztalatai kiválóan ötvöződnek tevékenysége során. Őszinte támogató szándékkal és mély empátiával dolgozik. A coaching sokat segített nekem a körülöttem zajló munkahelyi változások feldolgozásában és a szükséges szemléletváltás kialakításában, ösztönzést és inspirációt adott, hogy arra fókuszáljak, amire van ráhatásom és kitartóan küzdjek a céljaimért."

V. Krisztina, pénzügyi vezető

Információ kérés, bejelentkezés